ETNOPEDAGOGIK MATERIALLAR ASOSIDA BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNI INSONPARVARLIK RUHIDA TARBIYALASH (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada etnopedagogik materiallardan foydalangan holda bo‘lajak o‘qituvchilarni insonparvarlik ruhida tarbiyalashning pedagogic shartlari ko‘rib chiqiladi. Etnopedagogikaning ta’lim-tarbiya jarayonidagi ahamiyati ta’kidlanib, uni pedagog kadrlartayyorlashda qo‘llashning asosiy usullari yoritilgan