DARS JARAYONIDA EKOLOGIK TARBIYANI MILLIY QADRIYATLAR BILAN INTEGRATSIYALASH TEXNOLOGIYALARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada umumta’lim maktablarida ekologik tarbiya berishning samarali usullari, xususan, uni milliy qadriyatlar, an’ana va urf-odatlar bilan uyg‘unlashtirish texnologiyalari yoritilgan. Maqolada xalq og‘zaki ijodi, mutafakkirlar o‘giti va milliy turmush tarzi vositasida o‘quvchilarning ekologik madaniyatini yuksaltirish mexanizmlari tahlil qilinadi.