BO‘LAJAK TARBIYA FANI O‘QITUVCHILARIDA KOLLABORATSIYA VA KREATIVLIK ASOSIDA IJTIMOIY KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISH (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada bo‘lajak tarbiya fani o‘qituvchilarida kollaboratsiya va kreativlik asosida ijtimoiy kompetensiyalarini shakllantirishning pedagogik ahamiyati, ularni ta’lim jarayoniga integratsiya qilish yo‘llari hamda samarali metod va texnologiyalar tahlil qilinadi. Shuningdek, tarbiya fanining uzviyligi asosida o‘quvchilarda ijtimoiy faollik, mustaqil fikrlash va jamoada ishlashko‘nikmalarini rivojlantirish masalalari yoritiladi.