BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARDA GERMENEVTIK KOMPETENTLIKNI RIVOJLANTIRISH MEXANIZMLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarda germenevtik kompetentlikni shakllantirishning nazariy asoslari va amaliy mexanizmlari o‘rganilgan. Germenevtik kompetentlik o‘qituvchining matnlarni, ta’lim vaziyatlarini va o‘quvchi xatti-harakatlarini to‘g‘ri talqin etish qobiliyati sifatida ta’riflanadi. Shuningdek, germenevtik qobiliyatlarni shakllantirishning ahamiyati yoritib berilgan.