BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARINING TEXNOLOGIK KOMPETENTLILIGINI RIVOJLANTIRISHNING NAZARIY ASOSLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarining texnologik kompetentligini shakllantirishning ilmiy-nazariy asoslariga bag‘ishlangan bo‘lib, texnologik kompetentlik tushunchasining mazmuni, uning tarkibiy qismlari va ularni shakllantirish jarayoni ilmiy-nazariyjihatdan tahlil qilingan. Shuningdek, ushbu kompetensiyani rivojlantirishga xizmat qiluvchi omillar va ta’lim sharoitlari ko‘rib chiqilib, fikr-mulohazalar ila yoritilgan.