SINGARMONIZM HAQIDA BA’ZI MULOHAZALAR (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada o‘zbek tilida singarmonizm hodisasining ayrim xususiyatlari tahlil qilingan. Unda singarmonizmning fonetik-fonologik mohiyati, tarixiy rivojlanish bosqichlari hamda hozirgi o‘zbek adabiy tilidagi holati ilmiy jihatdan asoslab berilgan. Shuningdek, ushbu hodisaning nutq madaniyati, til o‘rgatish jarayoni va dialektologiyadagi o‘rni yoritilgan, singarmonizmning o‘zbek tilidagi o‘rni va ahamiyatini aniqlashga xizmat qiladi.