OLIY ADABIY TA’LIMNING MASOFAVIY SHAKLIDA SUN’IY INTELLEKTDAN FOYDALANISH (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalarida filologik va pedagogik ta’limni masofaviy shaklda tashkillashtirishda sun’iy intellektdan foydalanishning roli, sun’iy intellekt yordamida talabalarga badiiy asar o‘qitishning afzalliklari tahlilga tortilgan.