AKMEOLOGIK YONDASHUV ASOSIDA INGLIZ TILI O’QITUVCHILARIDA PEDAGOGIK TEXNIKANI RIVOJLANTIRISHNING SAMARADORLIGI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada akmeologik yondashuv asosida bo‘lajak ingliz tili o‘qituvchilarining pedagogik texnikasini rivojlantirish mexanizmi va uning samaradorligi 520 nafar talaba ishtirokidagi tajriba-sinov ishlari misolida yoritilgan. Tadqiqot natijalari akme-texnologiyalarning qo‘llanilishi bo‘lajak pedagoglarning kasbiy mahorat cho‘qqisiga intilish motivatsiyasini va kommunikativ mahoratini statistik jihatdan sezilarli darajada oshirishini isbotlaydi.