“ONA” KONSEPTINING LINGVOMADANIY VA KOGNITIV FENOMEN SIFATIDAGI TALQINI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada konsept va uning mohiyati haqida so‘z yuritilgan, “Ona” konseptining lingvomadaniy va kognitiv fenomen sifatidagi xususiyatlari yoritilgan, o‘zbek hamda rus mentaliteti misolida qiyosiy tahlil qilingan.