UMUMIY O‘RTA TA’LIM MUASSASALARI O‘QITUVCHILARIDA PEDAGOGIK ETIKANI RIVOJLANTIRISHNING METODOLOGIK ASOSLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada umumiy o‘rta ta’lim muassasalarida Pedagogik etikani metodologik asoslashning o‘ziga xos xususiyatlari yoritiladi. Shuningdek, maktabda pedagogik etikaga e’tibor berib kelayotgan uzoq yillar mobaynida ishlab kelgan tajribali ustozlar va yosh o‘qituvchilarga kasbiy va pedagogik etika haqida tushunchalarni shakillanishi uchun qanday yo‘nalishlardan foydalanish kerakligi haqida alohida to‘xtalib o‘tilgan.