“QULOQVOY” ERTAGI VARIANTLARINING QIYOSIY TAHLILI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
maskur maqolada ertaklardagi variantlilik masalasi asosli dalillar yordamida ochib berilgan. Ertaklardagi variantlilik “Quloqvoy” sarlavhali o‘zbek xalq ertagi misolida yoritilgan.  Shuningdek, ushbu sarlavha ostidagi turli ertaklar tahlilga tortilgan.