11-13 YOSHLI FUTBOLCHILARNING JISMONIY TAYYORGARLIK DARAJASINI RIVOJLANTIRISH USLUBIYATI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada 11-13 yoshli Klichev Team jamoasi futbolchilarining jismoniy tayyorgarlik darajasini aniqlash va rivojlantirishga oid ma’lumotlar umumlashtirilgan.