YAPON TILINI O‘QITISHDA SUN’IY INTELLEKT TEXNOLOGIYALARINING PEDAGOGIK IMKONIYATLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada sun’iy intellekt texnologiyalarining yapon tilini o‘qitish jarayonidagi pedagogik imkoniyatlari tahlil qilinadi. AI vositalari yordamida ta’limni individuallashtirish, adaptiv o‘qitish va o‘quvchilarning motivatsiyasini oshirish yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, o‘qituvchining yangi roli, raqamli kompetensiyalar zarurati hamda AI texnologiyalarini samarali integratsiya qilish bo‘yicha tavsiyalar berilgan. Tadqiqot natijalari sun’iy intellektni yapon tili ta’limida qo‘llash samaradorligini oshirishga xizmat qiladi.