JURNALISTIKADA INTERVYUNING O‘RNI: USLUB VA MAHORATI TAHLILI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy publistikaning keng tarqalgan turi intervyu haqida umumiy ma’lumotlar taqdim etiladi. Shuningdek, intervyuning og‘zaki va yozma diskurslarda paradigmatik va sintagmatik xususiyatlari tadqiq etiladi. Intervyu mavzusida izlanish olib borgan o‘zbek va dunyo tilshunoslarining fikrlari asosida izohlar keltiriladi.