MAFKURAVIY PEDAGOGIKANING TADRIJIY RIVOJI: TARIXIY TAHLIL VA ZAMONAVIY HOLATI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada mafkuraviy pedagogikaning shakllanishi, uning tarixiy-tadrijiy rivoj bosqichlari hamda zamonaviy ta’lim tizimidagi mavjud holati tahlil qilinadi. Shuningdek, mafkuraviy kompetensiyani shakllantirishning pedagogik mexanizmlari, global va milliy yondashuvlar asosida ilmiy asoslab beriladi. Raqamli transformatsiya sharoitida mafkuraviy tarbiyaning yangi tendensiyalari ham yoritiladi.