“OSHIQNOMA” TURKUMIGA KIRUVCHI “HURLIQO VA HAMRO” DOSTONIDAGI QIRQ, UCH VA IKKI SONLARINING LINGVOMADANIY XUSUSIYATLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada Xorazm xalq dostonlaridagi son so‘z turkumining o‘ziga xos bo‘lgan lingvokulturologik xususiyatlari mifologik hamda diniy tasavvurlardan kelib chiqqan holda yoritilgan.