O‘RTA OSIYO ALLOMALARI ILMIY MEROSIDA BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARINING KASBIY KOMPETENTLIK JIHATLARINING NAMOYON BO‘LISHI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada buyuk allomalarimizning ta’lim va tarbiya haqidagi qarashlari va yondashuvlari, shuningdek o‘qituvchi kasbining mahorati va fazilatlari haqida fikr yuritilgan.