ONA TILI DARSLARINI FANLARARO INTEGRATSIYA ASOSIDA TASHKIL ETISH DARAJALARI VA VAZIFALARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
maqolada boshlangʻich sinf ona tili darslarida fanlararo integratsiyaning ahamiyati, ta’lim sifatini oshirish imkoniyati, mashqlar bajarishda zamonaviy yondashuvlar, o‘quvchilarning nutqiy kompetensiyasini rivojlantirishga yo‘naltirilgan mashqlarni tanlash usullari, integratsiya darajalari, integratsiyalashgan dars turlari va shakllari, haqida nazariy ma’lumotlar va amaliy tavsiyalar berilgan.