UMUMIY O‘RTА TА’LIM MUАSSАSАSI O‘QUVCHILАRINING MА’NАVIY QАDRIYАTLАRINI SHАKLLАNTIRISHNING INNOVАTSION USULLАRI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada ta’lim jarayonida umumiy o‘rta ta’lim muassasasi o‘quvchilarining ma’naviy qadriyatlarini shakllantirishning innovatsion usullari ko‘rib chiqiladi.