INKLYUZIV GURUHLARDA NUTQ KAMCHILIKLARI BO‘LGAN BOLALAR BILAN ISHLASH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada inklyuziv ta’lim muhitida nutq kamchiliklariga ega bo‘lgan bolalar bilan ishlashning zamonaviy pedagogik yondashuvlari tahlil qilinadi. Tadqiqotda logopedik mashg‘ulotlarni tashkil etish, individual yondashuv asosida ta’lim jarayonini samarali yo‘lga qo‘yish hamda innovatsion metodlardan foydalanish masalalari yoritilgan. Shuningdek, nutq nuqsonlarini bartaraf etishda o‘qituvchi, logoped va ota-onalar hamkorligining ahamiyati ilmiy asosda ko‘rsatib berilgan.