TOXIR MALIKNING “ODAMIYLIK MULKI” DA MUMTOZ ADABIYOT NAMUNALARI SHARHI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada Toxir Malikning “Odamiylik mulki” asarida mumtoz adabiyot namunalari sharhi xususida soʻz yuritiladi.  “Odamiylik mulki” asarida uchragan mumtoz adabiyot namunalarining mavzu ko‘lami va yozuvchi pozitsiyasi masalalari yoritiladi.