XX ASR NEMIS VA O‘ZBEK DRAMATURGIYASIDA DAVR TALQINI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada XX asr nemis va o‘zbek dramaturgiyasining rivojlanish jarayoni va davr talqini masalasi ilmiy jihatdan tahlil qilinadi. Ijtimoiy-siyosiy, madaniy va tarixiy omillarni inobatga olgan holda, dramaturgiya janri har ikki xalqning milliy va zamonaviy tarixidagi o‘zgarishlarni aks ettirilgan.