KOGNITIV AKADEMIK KO‘NIKMALARNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada kognitiv akademik ko‘nikmaning mazmun-mohiyati va uning tipoligiyasi, kognitiv akademik tilni bilish (CALP) tomonidan ishlab chiqilgan til bilan bog‘liq atama sifatida yoritilgan.