PEDAGOGIK TA’LIM MUASSASALARI TALABALARIDA MILLIY G‘URUR TUYG‘USINI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK MEXANIZMLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada “uzluksiz ma’naviy tarbiya konsepsiyasi”ni joriy etishda tarbiyani baholash ko'rsatkichlari sifatida bo‘lajak o‘qituvchilarda fuqarolik va milliy g‘urur kompetentsiyasini rivojlantirish mezonlari va ko'rsatkichlari ishlatilgan. Natijada, bo‘lajak o‘qituvchilarni talabalarning milliy g‘urur kompetentsiyasini shakllantirishga tayyorligini tashxislash imkoniyati oshdi. Ushbu takliflar bo‘lajak o‘qituvchilarni ta’lim faoliyatiga tayyorlash, ularda faol fuqarolik pozitsiyasini rivojlantirish imkonini berdi.