PEDAGOGIK TA’LIM MUASSASALARIDA BO‘LAJAK O‘QITUVCHILAR VALEOLOGIK KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH MEXANIZMLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada ta’lim tizimida olib borilgan chuqur islohotlar tufayli oliy pedagogik ta’lim sohasida faoliyat ko‘rsatayotgan malakali professor pedagoglarning muntazam sur’atda o‘z ustida malakasini oshirishga yo‘naltirilgan ijodiy ish bilan shug‘ullanishi, ilmiy faoliyatini jadallashtirish imkoniyatlari kengaytirilgani haqida bayon etilgan.