OʻQITUVCHINING DARS JARAYONIGA PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK TAYYORGARLIK DARAJASINI SHAKLLANTISH USULLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqola o‘qituvchining darsga tayyorgarlik jarayoni qanday mezonlar asosida amalga oshirilishi, bu jarayonning o‘ziga xos jihatlari xususida bo‘lib, ta’lim jarayonida tanqidiy fikrlashni shakllantirish va rivojlantirish usullari hamda strategiyalari ko‘rib chiqiladi. Shu jarayonda pedogogga dars oldidan qo‘yilgan talablar haqida atroflicha mulohazalar keltirildi.