BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING GIGIYENIK TARBIYASINI SHAKLLANTIRISHDA INTEGRATSION YONDASHUV (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf  o‘quvchilarning gigiyenik tarbiyasini shakllantirishning zaruriyati, bu jarayonning fanlararo integratsiyasi, uni amalga oshirishdagi ba’zi bir metodlar ko‘rib chiqiladi.