UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA IMMERSIV TEXNOLOGIYALAR IMKONIYATLARIDAN FOYDALANISH ORQALI O‘QUVCHILARNING BILISH FAOLIYATINI FAOLLOSHTIRISH (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada umumta’lim maktablarida immersiv texnologiyalardan foydalanish orqali o‘quvchilarning bilish faoliyatini faollashtirish masalasi yoritilgan. Immersiv muhitning ta’lim samaradorligi, motivatsiya va mustaqil fikrlashni rivojlantirishdagi ahamiyati asoslab berilgan. Amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.