RAQAMLI TA’LIM SHAROITIDA TALABALAR BILIMINI BAHOLASHNING METODIK ASOSLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada raqamli ta’lim muhitida talabalar bilimini baholash jarayonining metodik asoslari tahlil qilinadi. Raqamli texnologiyalar, elektron ta’lim platformalari va sun’iy intellekt vositalarining baholash jarayoniga integratsiyasi natijasida ta’lim sifatini oshirish imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, baholashning zamonaviy usullari, elektron test tizimlari, avtomatlashtirilgan monitoring va analitik tizimlar orqali bilimni aniqlash mexanizmlari yoritilgan.