TO‘RA SULAYMON “SUYANMA” SHE’RINING LINGVOMADANIY TAHLILI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada To‘ra Sulaymonning “Suyanma“ she’ri grammatik, ilmiy etimologik tahlilga tortilgan bo‘lib, shoirning so‘z qo‘llashdagi uslubiy mahorati ochib beriladi. She’rdagi o‘zlashgan so‘zlar.