SOG‘LIKNI SAQLASH TIZIMIDA UZLUKSIZ TA’LIMNI TASHKIL ETISHNING PEDAGOGIK ASOSLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada Sog‘liqni saqlash tizimida uzluksiz ta’limni tashkil etishning pedagogik asoslari tahlil qilingan. Tadqiqot davomida sog‘liqni saqlash tizimida ta’lim jarayonini samarali tashkil etishning zamonaviy shakllari, pedagogik texnologiyalari va boshqaruv mexanizmlari o‘rganilgan. Muallif tomonidan uzluksiz ta’limni rivojlantirish bo‘yicha amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan. Tadqiqot natijalari tibbiyot xodimlarining kasbiy kompetensiyalarini oshirish hamda Jamoat salomatligi ko‘rsatkichlarini yaxshilashga xizmat qiladi.