BO‘LAJAK TARBIYACHILARDA PEDAGOGIK MAS’ULIYAT KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISHNI ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada bo‘lajak tarbiyachilarda pedagogik mas’uliyat ko‘nikmalarini rivojlantirishda zamonaviy texnologiyalar roli tahlil qilinadi. Pedagogik mas’uliyat mazmuni, tarkibiy qismlari, ko‘nikmalarni shakllantirish mexanizmlari, shuningdek, interaktiv metodlar, multimedia vositalari va raqmli ta’lim platformalarining samaradorligi yoritib beriladi. Tadqiqot natijalari shuni ko‘rsatadiki zamonaviy texnologiyalar yordamida pedagogik ko‘nikmalar tez va sifatli rivojlantiriladi.