TALABALARDA RAQAMLI TA’LIM MADANIYATINI RIVOJLANTIRISH (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada oliy ta’lim muassasalarida tahsil olayotgan talabalarda raqamli ta’lim madaniyatini shakllantirish va rivojlantirish masalalari yoritilgan. Raqamli ta’lim madaniyatining mazmuni, tuzilmasi va asosiy komponentlari tahlil qilinib, uni rivojlantirishning pedagogik shart-sharoitlari ochib berilgan.