INKLYUZIV TA’LIMDA TALABALARNING O‘Z-O‘ZINI PERSONALLASHTIRISH JARAYONINI RIVOJLANTIRISHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada inklyuziv muhitda tahsil olayotgan talabalarning o‘z-o‘zini personallashtirish jarayonini rivojlantiruvchi psixologik omillarni aniqlash, ularning ta’sir mexanizmlarini tadqiq etish va personallashtirishni optimallashtirish bo‘yicha ilmiy asoslangan takliflar keltirilgan.