TIL VA QADRIYATLAR: O‘ZBEK TILINING AKSIOLOGIK TAHLILI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada o‘zbek tilida aks etgan qadriyatlarning aksiolingvistik jihatlari tahlil qilinadi. Tadqiqotda tilning nafaqat kommunikativ vosita, balki xalqning tarixiy tajribasi, dunyoqarashi va axloqiy-me’yoriy qarashlarini ifodalovchi muhim tizim ekanligi asoslab beriladi.