TARIXIY ROMANDA YOZUVCHI USLUBI VA MAHORATI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada yozuvchi Isajon Sultonning “Bilga xoqon” romani badiiyati, tarixiy obraz va hayotiy haqiqat masalasi turli rakurslar nuqtayi nazaridan tahlilga tortilgan.