UMID BEKMUHAMMADNING “QISHLOQ HAYOTI” GAZETASIDAGI TARIXIY, PUBLISISTIK IJODIY FAOLIYATI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada Umid Bekmuhammadning jurnalist sifatida“Qishloq hayoti”gazetasidagi ijodiy faoliyati tahlil etiladi. Gazetadagi Qoraqalpog‘iston va Xorazm hududlaridan tayyorlangan tarixiy, publisistik maqolalarining matbuot tarixida tutgan o‘rni, ularning ilmiy ahamiyati yoritib beriladi.