TALABALARNING MIKROBIOLOGIYA FANINI O‘ZLASHTIRISHIDA INDIVIDUAL PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNING ROLI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada talabalarning mikrobiologiya fanini o‘zlashtirishida individual pedagogik texnologiyalarning roli tahlil qilinadi. Tadqiqot shuni ko‘rsatadiki, individual yondashuv ta’lim jarayonida talabalar ehtiyojlari va qobiliyatlarini hisobga olish imkonini beradi, ularning nazariy bilimlarni o‘zlashtirish, amaliy ko‘nikmalarni shakllantirish va mustaqil fikrlash qobiliyatini rivojlantirishga yordam beradi. Shuningdek, individual pedagogik texnologiyalar laboratoriya mashg‘ulotlari va ilmiy tadqiqot faoliyati samaradorligini oshirishda muhim omil sifatida namoyon bo‘ladi.