RIVOYAVIY SHE’RIYAT VA UNING BADIIY TAKOMILI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur o‘zbek adabiyotida rivoyaviy she’riyat va uning poetikasi muammosi ilmiy-nazariy tahlil qilinadi. Ayni masala she’riyatda folklorizmning vujudga kelishi hamda adabiy tur va janrlararo stilizatsiya hamda modifikatsiya hodisasi sifatida aniq misollar orqali tahlillar orqali umumlashtiriladi.