O‘TKIR HOSHIMOV HIKOYALARIDA FOLKLOR NAMUNALARINING O‘ZIGA XOSLIGI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada oʻzbek xalqining atoqli adibi Oʻtkir Hoshimov ijodi, uning hikoyalaridagi oʻziga  xos  uslub  va  asarlarida  shaxs xarakterini shakllantirish borasidagi fikrlar yoritilgan.