PEDAGOGIK JARAYONDA RAQAMLI VIZUALIZATSIYA VOSITALARI YORDAMIDA TALABALARDA IJODIY TAFAKKURNI RIVOJLANTIRISH NAZARIYASI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada raqamli vizual materiallarning ta’lim samaradorligiga ta’siri, talabalarning mustaqil fikrlash va ijodiy yondashuvini shakllantirishdagi o‘rni tahlil qilingan. Vizualizatsiya vositalarini dars jarayoniga integratsiya qilishning pedagogik imkoniyatlari asoslab berilgan.