EPISTOLYAR ADABIYOT VA UNING SHAKLLANISHI HAQIDA (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada badiiy adabiyotdagi epistolyar janrning Sharq va G‘arbda paydo bo‘lishi, tarixiy taraqqiyot bosqichlari, bu janrda ijod qilgan namoyandalari haqida ma’lumotlar berilgan.  Dunyo va o‘zbek adabiyotida ushbu janr rivojiga hissa qo‘shgan adib va shoirlar, ularning epistolyar janrdagi asarlari xususida fikr yuritilgan.