PAFOS – XARAKTERNI INDIVIDUALLASHTIRISH USULI SIFATIDA (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
. Mazkur mqolada badiiy pafos haqida so‘z boradi. badiiy pafos ham davrni, ham muhitni, ham xarakterlarni yuzaga chiqarishda,yozuvchi ijodiy konsepsiyasining bir uzvi ekanligi dalolatlanadi.