INTERAKTIV TA’LIM VOSITALARI VA ULARNING ELEKTRON RESURSLAR BILAN BOG‘LIQLIGI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada interaktiv ta’lim vositalarining mazmun-mohiyati, ularning didaktik imkoniyatlari hamda elektron resurslar bilan o‘zaro bog‘liqligi tahlil etiladi. Tadqiqotda zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalari asosida tashkil etiladigan ta’lim jarayonida interaktiv metodlar, raqamli platformalar va multimediya vositalarining o‘rni yoritilgan. Shuningdek, raqamli ta’lim muhitini shakllantirishda innovatsion yondashuvlarning ahamiyati hamda ularning amaliy qo‘llanilish istiqbollari ochib beriladi. Tadqiqot natijalari interaktiv va elektron resurslarga asoslangan ta’lim modelini takomillashtirish bo‘yicha ilmiy-amaliy tavsiyalar ishlab chiqishga xizmat qiladi.