KINO DISKURSINING KORPUSGA ASOSLANGAN PRAGMATIK TAHLILI: NAZARIYA VA AMALIYOT (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada, kino diskursining mohiyati va uning madaniyat bilan bog'lanishini ko‘rib chiqamiz. Shuningdek, korpusga asoslangan tahlil usullari va pragmatik tahlilning ahamiyatini o‘rganamiz. Ushbu yo‘nalishlar orqali kino diskursining murakkabligi va uning jamiyatdagi o‘rni haqida kengroq tasavvurga ega bo‘lamiz. Kino diskursining tahlili nafaqat badiiy asarlarni, balki ularningijtimoiy va madaniy kontekstlarini ham yoritishga imkon beradi, bu esa kino san'atiga bo‘lgan e'tiborimizni yanada oshiradi.