GRAMMATIK KATEGORIYALARNING IJTIMOIY VARIATSIYALARI VA ULARNING NUTQDA NAMOYON BO‘LISHI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada grammatik kategoriyalarda ijtimoiy variatsiyalarning ifodalanishi haqida so‘z boradi. o‘zbek tilida olmoshlar, fe’llar yordamida namoyon bo ‘lishi keltirilgan misollar yordamida dalillangan.