SHE’RIY NUTQDA TOVUSHLAR GARMONIYASI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada she’riyatda dialog va monolog tabiati, badiiy nutq shakllarining she’r poetik strukturasiga ta’siri masalasi nazariy umumlashtiriladi. Muallif – matn – kitobxon munosabati lirikada badiiy kommunikatsiyani vujudga keltirishi muayyan ijodkorlar misolida tahlil qilinadi.