UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTABI RAHBAR XODIMLARINING BOSHQARUV USLUBLARINI KORREKSIYALASH MEXANIZMLARINI TAKOMILLASHTIRISH (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqola umumiy o‘rta ta’lim maktablarida rahbar xodimlarning boshqaruv uslublarini tahlil qiladi va ularni korreksiyalash mexanizmlarini takomillashtirish usullarini taklif qiladi. Tadqiqot natijalari boshqaruv samaradorligini oshirishga xizmat qiladi.