BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA DARS JARAYONINI OPTIMALLASHTIRISHDA EDUTEACH RAQAMLI PLATFORMASINING AHAMIYATI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’lim jarayonini raqamlashtirish va o‘qituvchilar faoliyatini optimallashtirishda EduTeach platformasining pedagogik ahamiyati yoritiladi. EduTeach metodlarning raqamli shaklda taqdim etilishi orqali o‘qituvchilarning vaqtini tejashi, dars sifati va o‘quvchilarning faolligini oshirishi ilmiy asoslangan holda ko‘rsatildi. Tadqiqot natijalariga ko‘ra, raqamli ta’lim vositalarini kompleks qo‘llash boshlang‘ich sinf o‘qituvchilari uchun samarali metodik qo‘llab-quvvatlash tizimini yaratadi va ta’lim sifatini yaxshilashga xizmat qiladi