13–14 YOSHLI FUTBOLCHILARNING CHIDAMLILIK SIFATLARINI RIVOJLANTIRISHNING BOSQICHMA-BOSQICH TASHKILLASHTIRISH USULLARINI TAKOMILLASHTIRISH (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqola 13–14 yoshli futbolchilarda chidamlilik sifatlarini o‘yin dinamikasining ortishi, yuqori intensivlikdagi takroriy harakatlar va charchash fonida texnik-taktik barqarorlikni saqlashni inobatga olib rivojlantirishning bosqichma-bosqich tashkillashtirish usullariniilmiy asoslash, amaliy metodika ishlab chiqish va uning samaradorligini pedagogik tadqiqot orqali isbotlashga bag‘ishlangan.